محصولات رزین

تاریخ انتشار : 2022/12/24

رزین کاربردهای گسترده‌ای در صنایع مختلف از جمله ساختمان، کشتی سازی و هواپیماسازی دارد. اما از هنر آن می‌توان به سبک‌های مختلف بهره برد. نقاشی با رزین، ساخت جواهرات، ساخت لوازم تزئینی که اغلب با حشرات و گیاهان طبیعی انجام می‌شود، ساخت میز رزینی و ساخت لوازم دکوری از پرطرفدارترین سبک‌های استفاده از رزین است. نکته بسیار جالب این است که می‌توان هنر رزین را روی سطح‌های مختلف از جمله چوب، شیشه، فلز، پلکسی گلس، بتن و غیره انجام داد. البته سطح جاذب یا سوراخ و نیز بوم برای کار با زرین مناسب نیست.

لوازم مورد نیاز برای کار با رزین
انواع رزین: رزین انواع مختلفی دارد که با توجه به نوع کار می‌توان از آن استفاده کرد. از رزین اپوکسی غلیط در قاب‌های چوبی و فلزی و همچنین ساخت زیورآلات و از رزین اپوکسی رقیق برای طرح‌های سه بعدی استفاده می‌شود.
کریستال سرورنیک نیز نوعی دیگر از این ماده است که در هنر رزین بکار گرفته می‌شود و تفاوت آن با رزین اپوکسی، خاصیت گرانروی کمتر آن است که حالت محدب کمتری به خود می‌گیرد.
هاردنر: رزین در دمای محیط به صورت مایع است و برای سفت، شفاف و صاف شدن آن از ماده‌ای به نام هاردنر استفاده می‌شود.
پگمنت‌ها رنگی: برای انجام هنر رزین به رنگ نیز نیازداریم که این رنگ‌ها به سه دسته پودری، مایع و خمیری وجود دارند.
این رنگ‌ها را باید در هنگامی که مخلوط رزین و هاردنر هنوز مایع هستند، به مخلوط اضافه کرد.
قالب گیر رزین: برای این که یک سازه هنری سه بعدی داشته باشیم، به قالب‌هایی نیاز داریم که در جنس‌های مختلف موجود هستند.
قالب‌های سیلیکونی از انواع بسیار انعطاف پذیر است که بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. قالب‌های لاتکسی نوع دیگری هستند
که برای استفاده از آن نیازمند نسبت هاردنر بیشتری هستیم. علاوه بر این‌ها می‌توان از قالب‌های پلاستیکی یا ظروف یکبار مصرف و
همچنین قالب‌های موجود در منزل مثل جایخی استفاده کرد.
روان کننده: روان کننده‌ها در هنر رزین کمک می‌کنند تا رزین به قالب نچسبد.
البته قالب سیلیکونی نیاز به روان کننده ندارد اما قالب‌های پلاستیکی به یک روان کننده نیاز دارند تا سطح قالب کمی چرب شود. برای قالب‌های لاتکسی از مایع ظرفشویی به عنوان روان کننده استفاده می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کار خشک شود و سپس رزین را در قالب می‌ریزیم.
پیمانه اندازه‌گیری، دستکش، سشوار، قاشق و ظرف برای مخلوط کردن نیز مورد نیاز است. برای خشک کردن رزین به دستگاه نیاز نیست و این ماده در مجاورت با هوا خشک می‌شود.

خرید آنلاین لوازم رزین

تکنیک‌های هنر رزین
از این هنر می‌توان به صورت‌‌های مختلف استفاده و یا حتی با دیگر هنرها تلفیق کرد. شاید برخی هنر رزین را تنها به ساخت زیور آلات محدود می‌کنند که در واقع این طور نیست و کار با رزین فراتر از آن رفته است.

لایه محافظ عکس
رزین یک پوشش عالی برای عکس‌ها و ثبت خاطرات است. کافی است یک لایه محافظ مانند سیلر یا چسب چوب روی عکس بکشید تا جوهر عکس با رزین ترکیب نشود. پس از خشک شدن محافظ می‌توانید رزین را روی کار بریزید.

قطعات معلق در رزین
این تکنیک بسیار جذاب و محبوب است و از آن در زیور آلات و هم در لوازم دکوری استفاده فراوان می‌شود. برای این کار قطعات کوچکی را به نسبت ابعاد کار، مانند گیاه خشک، سکه، ترافل‌های رنگی و غیره را با رزین مخلوط کرد و در قالب ریخت.

کار روی سطح صاف
یکی از جذاب‌ترین تکنیک‌های کار با رزین، کار روی سطح صاف و صیقلی است که اغلب روی آن نقاشی کار می‌شود. در این تکنیک قطعه‌های مختلف مسطح مانند میز، زیر لیوانی، تابلو، سینی و غیره را با یک لایه رزین می‌پوشاند. نقاشی روی زمین می‌تواند این کار را تکمیل کند.

برخی از مشتریان